Új jelszó kérése
Kategóriák
1.-Forintos aukciós termékeink

Szállítóink

 

    

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vásárlási feltételek

Általános tudnivalók

A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a thermo24.hu-n keresztül történik. Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan kereskedelmi ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre.  Felek között létrejött azon kereskedelmi ügylet (pl.: megrendelések leadása) szerződésnek minősül, amelyet a Partner a Szolgáltató vállalati portálján vagy ügyfélszolgálatán keresztül bonyolít (írásban, személyesen, e-mail-ben vagy telefonon). A szerződések tartalmáról a Szolgáltató a Partner írásbeli kérésére tájékoztatást nyújt. 

A vállalati portál használata

Kérjük Önt, hogy amennyiben aktív felhasználója, vásárlója szeretne lenni áruházunknak, figyelmesen olvassa el az általános szerződési feltételeket, illetve vásárlói tájékoztatónkat és csak abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Az internetes áruházban történő vásárlás távollévők között, írásban kötött szerződésnek minősül a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján. A szerződéskötés nyelve kizárólag a magyar. A szerződést egyedi azonosító alapján (rendelésszám) iktatjuk, a későbbiekben ennek segítségével visszakereshető. A vállalati portálunkon az ott fellelhető információk megismerése, keresése, az ott ismertetett termékek és szolgáltatások megrendelése szabadon, regisztráció nélkül megtehető.

Megrendelés

Felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését és az Általános Szerződési Feltételek elfogadását követően, a Kosár tartalmának megrendelése ikonra kattintás megerősítésével jön létre. Partnerünk vételi ajánlatának (megrendelésének) megérkezését követően kötelesek vagyunk részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a Cégünk ajánlati kötöttsége, illetve a partnerünk vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik. A megrendelések vállalt határidőn belül történő teljesítéséért mindent megteszünk, de esetleges késések, illetve a teljesítés elmaradása esetén cégünk anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik.  A Partner a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Árak

A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett nettó/bruttó ár. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét. A vállalati portálon megrendelhető termékek árai változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. A vállalati portálon kínált termékek műszaki és más paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár kerül a vállalati portál felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Cégünk nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a partnerünk elállhat vásárlási szándékától. Amennyiben a vállalati portálon található bármely áru minőségével, alapvető tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban, a portálon közölteknél több információra van szüksége, kérjük, forduljon bizalommal vevőszolgálatunkhoz.

A házhozszállítás feltételei

Cégünk internetes csomagküldő kiskereskedő, ezért személyes átvétel kizárólag megrendelés után lehetséges.

A megrendelés törlése:

Az elküldés előtt lehetőség van a megadott és visszaigazolt megrendelés törlésére a 06309004467 telefonszámon, hétfőtől-péntekig 7:30 és 20:00 óra között. Amennyiben 48 órán belül a megrendelő a fentieket figyelembe véve nem kap visszaigazolást a megrendelésének tényéről, úgy nem köteles a szolgáltatást igénybe venni. Akkor tekinthető az ajánlat és a visszaigazolás megérkezettnek, amikor az hozzáférhetővé válik a megrendelő számára.

A rendelés megvalósítási ideje:

Igyekszünk az időtartamot lerövidíteni, de szombat, vasárnap nem dolgozunk. Ezért a péntek 14 óra után érkező, szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk. A megrendelést a fentiek szerint visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem állapodunk meg.

GLS szállítás esetén:

A kiszállítás előtti telefonos értesítés díja egy telefonhívást foglal magában.

Időpontra történő kiszállítás költsége 3000,-Ft.

A szállítás módja és fuvarozási költsége

Futárszolgálattal oldjuk meg a megrendelt termékek kiszállítását, cégünk a GLS futárszolgálat szolgáltatását veszi igénybe. A szállítási idő: 1 - 15 nap között lehetséges.

Sürgős vagy határidős küldemény megrendelésének teljesítését nem vállaljuk. Késésből eredő kifogást, kártérítési igényt nem tudunk elfogadni.

Időpontra történő szállítást nem vállalunk.

A csomag várható kiszállításának napjáról e-mailben küldünk értesítést.

Áruátvétel:

Megrendelő tételesen köteles átvenni a számlán szereplő termékeket, eltérés esetén azonnal köteles azt jelezni Szállító felé. Ennek elmulasztása esetén Szállító nem tartozik felelősséggel.

Amennyiben futárszolgálattal vagy postai úton kapja meg az árut, úgy a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt a Megrendelő ellenőrizni köteles. Sérült csomag esetén vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni. A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak!

Át nem vett csomagok esete:

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját is a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Ha a Címzett szándékosan nem veszi át a megrendelt csomagot, vagy visszautasítja annak átvételét, a küldemény kiszállítási, és visszaszálítási díját kiszámlázzuk!

Amennyiben a szállítási költség nem kerül megfizetésre, úgy jogi úton érvényesítjük követelésünket!

 

Elállás joga (távollévők között létrejött szerződés esetén)

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.  Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban  e-mail-ben: office@thermo24.hu, vagy postán: 2335 Taksony, Szent Imre út 142. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Ha a Fogyasztó szállítási költséget is fizetett a vásárláskor, a Vállalkozás a vételáron felül azt is meg kell térítenie. Abban az esetben azonban, ha a Fogyasztó nem szokványos postai kézbesítést (hanem pl. gyorsfutár-szolgáltatást) kért, a Vállalkozásnak jogában áll ennek a költségét felszámolni. Amennyiben a termék kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő általa szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, illetve egyedi megrendelése alapján került beszerzésre, nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.  A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Garancia

Vállalati portálunk kizárólag jó minőségű, hibátlan termékeket forgalmaz. Az egyes termékek forgalmazása mindenben megfelel a hatályos magyar jogi előírásoknak. Az általunk eladott termékekre biztosítjuk az érvényben lévő jogszabályokban előírt szavatosságot és jótállást.

Reklamációt 8 napon belül, kizárólag a szakszerviz által beépítésről kiállított számla ellenében fogadunk el.

A reklamációt a bejelentést követő 15 (tizenöt) munkanapon belül kivizsgáljuk. A vállalati portálunkban forgalmazott bizonyos tartós fogyasztási cikkek kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók, azonban erre vonatkozó kifejezett írásbeli kötelezettségvállalás hiányában Szolgáltató nem szavatolja, hogy az áru bármely, a Partner által elérni kívánt speciális célra alkalmas. A 72 órás cseregaranciával élhet a Partner, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza. A Szolgáltatónak jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a Partnert terheli. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető.

Termékekre gyártótól függően 12, illetve 24 hónap garanciát vállalunk. Egyes használati termékekre amik nem érték el a Bruttó 10.000.-Ft-ot 1 hónap a garancia. A meghibásodott készüléket közvetlenül Cégünk szervizpontjára is visszaküldheti, a 2335 Taksony, Szent Imre út 142. címre. Portósan (utánvétellel) küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

Fizetési feltételek

Új Partnerek esetében a Szolgáltató kezdetben a szállítással egyidejű készpénzes fizetést alkalmaz, majd az üzleti kapcsolat elmélyülésével a Partner kérésére, a Szolgáltató egyedi döntése alapján lehetőség van átutalásra a megállapított hitelkeret összegéig. Amennyiben egy Partnernek lejárt, kifizetetlen számlája van, annak kiegyenlítéséig csak készpénzes fizetésre szolgálja ki a Szolgáltató. Abban az esetben, ha Partner ellen csőd-, vagy felszámolási eljárás indul, a Szolgáltató jogosult a további szállításokat csak készpénzfizetés ellenében teljesíteni. Késedelmes fizetés esetén Partner jelen szerződés alapján elfogadja, és vásárlásaival elismeri, hogy Szolgáltató késedelmi kamatot számol fel. A késedelmi kamat mértéke a mindenkori jegybanki alapkamat kétszerese.

Szerzői jogok, adatvédelem

A vállalati portál oldalain található összes adat, információ és a honlap design-ja, felépítése a honlapon látható formában szerzői jogi védelem alatt áll. Ezen elemek jogtulajdonosi hozzájárulás nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértése miatti jogkövetkezményekkel jár. Az ügyfelek adatainak kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény mindenkor hatályos rendelkezései az irányadóak. A rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat harmadik félnek nem adja ki. Cégünk a vállalati portál üzemeltetőjeként az oldalak használata során, betartja a vonatkozó adatvédelmi törvények és rendelkezések előírásait.

Adatkezelési információ

A regisztráció során megadott adatok gyűjtésének, tárolásának célja a folyamatos kommunikáció üzleti partnereinkkel. Adatai biztonsága rendkívül fontos számunkra. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy adataiban rongálást, módosítást ne alkalmazhassanak, azok harmadik fél részére semmilyen formában hozzáférhetők ne legyenek. Az adatokat kezelő munkatársaink titoktartásra kötelezettek.

A honlap használatával Ön elfogadja adatvédelmi nyilatkozatunkat és hozzájárul ahhoz, hogy adatai ügyfeleket nyilvántartó adatbázisunkban szerepeljenek, kereskedelmi ügyletek esetén a megadott elérhetőségein felvegyük Önnel a kapcsolatot, illetve ajánlatot juttassunk el az Ön számára.

Tájékoztatjuk, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Cégünket törvény kötelezi egyes dokumentumok minimum 5 évig tartó megőrzésére, ennek eleget teszünk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél (pl: szállító cég) a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ezen alvállalkozók nem jogosultak az Ön adatainak eltárolására, továbbadására, saját célú felhasználására.

Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek eleget teszünk. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény (2011. évi CXII.tv.) valamint a Direkt markering törvény (1995. évi CXIX.tv.) értelmében szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy regisztrációjával, megrendelésével, mint Ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait (név, cím, telefonszám, e-mail) Cégünk mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységhez és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja. Az adatszolgáltatása önkéntes. Adatai törlését kérheti e-mail-ben az office@thermo24.hu címen.

Egyebek

A webáruházunk biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit. A portálon való vásárlás feltételezi a Partner részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együttjáró hibalehetőségek elfogadását. Cégünk nem felelős semmilyen kárért, amely a weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Partnerünket terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

A Szolgáltató a jelen ÁSZF feltételeit bármikor módosíthatja. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. Cégünk jogot formál, hogy a portál oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, beleértve az árakat és egyéb díjakat is.

A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek értékhatártól függően a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat. 

Bízunk a kölcsönösen előnyös együttműködésben!

Oldalt üzemeltető adatai

Cégnév / Név: JÓNÁS ONLINE Kft

Cím: 2335 Taksony, Szent Imre út 142.

Telefon: +3624789020 Fax: +3624789020

E-mail: office [kukac] thermo24.hu

Weboldal: http://www.thermo24.hu

Áruház neve: Thermo24.hu webáruház

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-130609/2017 és NAIH-130610/2017

Adószám: 26081481-2-13

EU adószám: HU26081481

Cégjegyzék szám: 13-09-188249

Cégjegyzéket vezető bíróság: Budapest Környéki Cégbíróság

Nyilvántartásba vétel dátuma: 2017.07.05

Tájékoztatás raktárkészletről

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy nem mindenből tartunk raktárkészletet, így előfordulhat, hogy a kiválasztott termék nincs a taksonyi raktárban. Ebben az esetben külföldi raktárból rendeljük meg, ami 7-10 munkanapot is igénybe vehet. A várható szállítási határidőket e-mailben igazoljuk vissza.

A külföldi raktárból történő teljesítés esetén a megrendelést lemondani az e-mailben jelzett szállítási határidő kezdetéig lehet.

Abban az esetben, ha a terméket átmeneti készlethiány miatt nem tudjuk szállítani, a megrendelést 30 napig próbáljuk meg teljesíteni, azt követően viszont nem teljesíthető megrendelésként lezárjuk.

Fizetés

Előreutalásos fizetési mód esetén:

Kérjük, hogy az átutaláskor a megjegyzésben tüntesse fel a vásárló nevét.

 

Készpénzes fizetésnél:

FIGYELEM!
Cégünk nem rendelkezik fizikai üzlettel, így fix nyitvatartási idővel sem!
Személyes átvételre kizárólag a megrendelés után előre leegyeztetett időpontban kerülhet sor!
Kérjük, hogy pontos összeggel érkezzen!
Az előre leegyeztetett időponton kívül nem áll módunkban kiszolgálni.

 

Webáruház készítés