Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
1
9
5
4
5

BADU Top II/12 medence keringető szivattyú előszűrővel

BADU Top II/12 medence keringető szivattyú előszűrővel - main
BADU Top II/12 medence keringető szivattyú előszűrővel
Kiváló teljesítményű önfelszívó, keringető szivattyú, lakossági és közületi medencék számára.

Ezt a szivattyút kifejezetten közepes méretű, föld feletti medencékre tervezték, részben süllyesztett medencék és kisebb úszó tavak számára. A nagy szivattyú kapacitásnak köszönhetően automatikus medencetisztító is csatlakoztatható hozzá. Szívó és nyomó oldali csatlakozása 2” / 1 ½”.

Monoblokkos szivattyú, beépített előszűrővel (3l). Polikarbonát átlátszó fedéllel rendelkezik. Sósvizes (elektrolizis) rendszerekhez telepíthető max. 5gr/l só koncetrációig.
Bővebben
Szállítási idő :
2 munkanap
További adatok
209 000 Ft
Részletek
Műanyag házas szivattyú, előszűrőkosárral egybeépítve. Szűrőforgató szivattyúként, és élményszivattyúként egyaránt alkalmazható, kiemelkedő hatásfokú.Maximális emelőmagasság: Hmax=15,5mVízszállítás: Q=11m3/h (H=8m)Felvett elektromos teljesítmény: P1=0,69kW/230VCsatlakozás: szívó: 2˝ - nyomó: 6/4˝
Adatok
Gyártó
SPECK-PUMPEN
Cikkszám
AQ50212
Tömeg
10 kg/db