close
FIGYELEM!
Szabadság miatt ZÁRVA!
Nyitás Július 11-én hétfőn.
A megrendelt termékeket ez idő után szállítjuk ki!

Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
2
3
9
9
4

Csúszókalapácsos csapágylehúzó készlet (külső, belső)

Csúszókalapácsos csapágylehúzó készlet (külső, belső)
Csúszókalapácsos csapágylehúzó készlet (külső, belső)
Szállítási idő :
Egyeztetés szerint
További adatok
25 230 Ft
Részletek
LEÍRÁSEdzett és krómozott karbonacél csúszó kalapács 1.2 kg súllyal. Csapágyak lehúzására olyan helyeken, ahol tengely vagy más szilárd felület nem hozzáférhető, melynek a nyomócsavart vagy a hidraulikus dugattyút nekitámasztanánk. A csapágy eltávolítása a csúszó kalapács súlyának ütése által történik, melyet a rúd végén lévő ütközőre fejtünk ki. A lehúzókarok biztonságosan rögzíthetők a csapágyon a kúpos anya meghúzásával, mely helyükre zárja a karokat. Fröccsöntött tárolótáska.A készlet tartalma:-1db T-rúd-1db kalapács 1.2 kg-1db 3 karos belső lehúzó 15-30 mm-1db 3 karos belső lehúzó 30-80 mm-1db 3 karos külső lehúzó 15-80 mm-1db fröccsöntött táska
Adatok
Gyártó
Quatros
Cikkszám
QS11153
Tömeg
4,876 kg/db