Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
2
9
4
8
7

Gipszkarton tábla emelő H:3.5m

Gipszkarton tábla emelő H:3.5m - main
-5%
Gipszkarton tábla emelő H:3.5m
A készülék gondosan, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült. A felvonó kialakítása kényelmes használatot és széles mozgásteret biztosít. A széles nyomtáv blokkolási lehetőséggel nagyon stabillá teszi a készüléket még nagy méretű gipszkarton lapok emelésekor is. A felvonó további nagy előnye az összecsukhatóság, aminek köszönhetően viszonylag kis helyet foglal
Bővebben
Szállítási idő :
Egyeztetés szerint
Kiszerelés db/krt. :
1
További adatok
Raktáron :  1 db
100 480 Ft 
95 456 Ft
Kezdete: 2022.07.19   A készlet erejéig!
Részletek
három közúti kerékkel rendelkezik, fékekkel     a táblák ferde, függőleges és vízszintes felületekre történő felszerelésének lehetősége     maximális táblaméret 128 x 488 cm     önbehajtható gátló mechanizmus     könnyen használható, ami azt jelenti, hogy a lemez egy személy általi összeszerelése nem okoz gondot     a deszka maximális súlya körülbelül 68 kg
Adatok
Gyártó
Geko
Cikkszám
G02110
Tömeg
39 kg/db
Hasonló termékek