Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
1
9
3
7
9

Hegesztő elektróda 2.5x300mm (5kg) VERKE

Hegesztő elektróda 2.5x300mm (5kg) VERKE - main
Hegesztő elektróda 2.5x300mm (5kg) VERKE
Szállítási idő :
Egyeztetés szerint
További adatok
5 436 Ft
Részletek
Közepesen bevont rutil-cellulóz elektróda, minden helyzetben jó hegeszthetőséggel. Univerzális elektróda, ragasztóhegesztésekhez ajánlott, ideális műhely- és szerelési hegesztéshez. Kiváló választás mindenféle lágy acéltermékhez vagy javításhoz, ahol könnyű használat és jó megjelenésű hegesztések szükségesek. Hegesztési áram: AC, DC- - Ajánlott kis és közepes vastagságú elemek, valamint nagy résekkel rendelkező élek összekapcsolására- Sima felületet biztosít könnyen eltávolítható salakokkal- Általános célú elektródák- Kis- és közepes transzformátoros hegesztőgépekhez ajánlott- Elektróda átmérője 3,25 mm- Elektróda hossza 350 mm
Adatok
Cikkszám
V75101
Tömeg
5,08 kg/db