close
FIGYELEM!
Szabadság miatt ZÁRVA!
Nyitás Július 11-én hétfőn.
A megrendelt termékeket ez idő után szállítjuk ki!

Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
2
4
1
4
6

Hűtőrendszer tömítettségvizsgáló készlet

Hűtőrendszer tömítettségvizsgáló készlet
Hűtőrendszer tömítettségvizsgáló készlet
Szállítási idő :
Egyeztetés szerint
További adatok
28 790 Ft
Részletek
LEÍRÁSHűtővíz rendszer szivárgás ellenőrző készlet.Segítségével ellenőrizhető a gépjárművek hűtőrendszerének tömítettsége, max. 2.5bar-ig (35psi).Gyors össze és szétszerelést biztosítanak az önzáró gyorscsatlakozós alkatrészek.A legtöbb európai és japán járműhöz kompatibilis.Készlet tulajdonságok:8db hűtősapka adapterNyomásmérő kapacitása: 0-35psi (0-2.5bar)Kézi pumpa: Ø40x180mmTömlő hossza: 380mmA készlet tartalma:1. Kézi pumpa: színesen skálázott nyomásmérő órával, kioldó szeleppel, gyorscsatlakozóval2. Adapter: Skoda, SAAB, Ford, Daewoo, Audi A4 A5 A63. Adapter: Skoda, Seat, Audi, Opel, VW, Ford4. Adapter: Seat, Alfa Romeo, Audi, BMW5. Adapter: Rover, BMW6. Adapter: Rover, Opel, Volvo, Citroen, Renault, Fiat, Peugeot7. Adapter: Lancia, Volvo, Rover, Renault, Peugeot, Opel, Honda, Fiat, Citroen, Audi, VW8. Állítható adapter befogó: Toyota, Suzuki, Nissan, Mitsubishi, Mercedes, Chrysler, Citroen9: Ø50mm-es belső adapter (Nr.8-hoz): japán és európai járművekhez10: Ø35mm-es belső adapter (Nr.8-hoz): Suzuki, Nissan, Mitsubishi, Chrysler, Citroen, Mercedes11: Ø27mm-es belső adapter (Nr.8-hoz): Toyota, Suzuki, Nissan12: hűtősapka átvezető: a Nr. 8-as, 9-es és 11-es adapterekhez (pl. Seat-hoz, Suzuki-hoz)13: radiator tesztsapka: használható a radiator felső sapkájához, pl. Kia14: rozsdamentes kapocs az adapterekhez és kiegészítőkhöz pl. Toyota, Suzuki, Mitsubishi, Nissan15: Adapter: Honda, Toyota16: Adapter: Opel, Hyundai, Honda, Mitsubishi, Ford, Nissan, Mazda, Toyota17: Víz hőmérő (0-200°C)Optimális mérési tartomány: 12-15psi/ 0.8-1bar (Helyezze a megfelelő adaptert a hűtősapka helyére, húzza meg, hogy ne engedje a levegőt. Kösse össze az adaptert és a pumpálót a gyorscsatlakozókkal, és kezdje a rendszert felpumpálni levegővel, amíg eléri az optimális nyomás tartományt. Ha ezt nem éri el, vagy elkezd a nyomás csökkenni, akkor a radiátor vagy a tömlő szivárgása lehet a probléma forrása)
Adatok
Gyártó
Quatros
Cikkszám
QS14750
Tömeg
2,3 kg/db