Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
1
9
2
7
5

Konvektoros fűtőtest termosztáttal 2000W

Konvektoros fűtőtest termosztáttal 2000W - main
Konvektoros fűtőtest termosztáttal 2000W
Az SMDL01A elektromos melegítő rendkívül hasznos eszköz a hideg őszi és téli napokon. A radiátor gyorsan felemeli a hőmérsékletet bármely helyiségben, gondos kidolgozása és semleges fehér színe pedig tökéletesen illeszkedik bármilyen belső kialakításba, legyen szó nappaliról, hálószobáról, konyháról vagy irodáról. Kézi termosztáttal rendelkezik, egyenletes hőmérsékletszabályozással.
Bővebben
Szállítási idő :
Egyeztetés szerint
További adatok
15 201 Ft
Nincs raktáron
Részletek
Termék jellemzők:
    gondosan, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült    3 teljesítményszint: 750W / 1250W / 2000W    kézi termosztát egyenletes hőmérsékletszabályozással    falra akasztható szabadon álló radiátor    ergonomikus fogantyúk a készülék hordozásához    túlmelegedés elleni védelmi rendszer
Műszaki adatok:
    Modell: SMDL01A    Teljesítmény: 750/1250/2000 W    Termosztát: kézi, egyenletes hőmérsékletszabályozással    Hordozható: Igen    Falra szerelés lehetséges: Igen    Magasság (rögzített lábakkal): 33,5 cm (38,5 cm)    Szélesség: 53,5 cm    Mélysége: 11 cm
Adatok
Cikkszám
G80440
Tömeg
2 kg/db