Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
7
9
8
8
7

Megrendelt termékeit kérje Packeta-val átvevőhelyre vagy csomagpontba most egységesen 1000 Ft-ért*

*Nem minden termék szállítható ezzel a futárszolálattal a méret és súlykorlát miatt. Részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken!

Önszintező lézer 3D 360-fok 12x zöld vonalak

Önszintező lézer 3D 360-fok 12x zöld vonalak - main
Önszintező lézer 3D 360-fok 12x zöld vonalak
Önszintező keresztvonal-lézer T92 360o, amely 12 vonalat bocsát ki, ebből 4 vízszintes és 8 függőleges. A lézersugár zöld színe az uralkodó fényviszonyoktól függetlenül nagyon jó láthatóságot biztosít. Tökéletes a felújítási és befejező iparban, az építőiparban és mindenhol, ahol pontosan meg akarunk határozni egy vízszintes, függőleges vonalat, 90°-os szöget, valamint ferdeséget (az inga blokkolása után). Ezen kívül lehetőség van a vezérlőpult gombjaival bármilyen lézersugarat kikapcsolni (a gomb színe a 3 lézer mindegyikének jelölésének felel meg).
Bővebben
Részletek
A készülék két üzemmódban működik. Az önszintező mód vízszintes és függőleges vonalakat tartalmaz. Az alkalmazott érzékelő 4°-os vagy nagyobb elhajlás észlelése után szaggatott lézersugár kibocsátásával jelzi azt. Az inga blokkolása ferde üzemmódba kapcsol.
A készlet tartalmaz egy forgatható állványt 3 állítható támaszponttal, egy mágneses tartót, egy távirányítót, egy lézeres célpontot és egy töltőkábelt. Mindegyik speciális tokba van csomagolva, amely biztosítja a készülék biztonságos szállítását és tárolását.
A készülék alkalmazási példája:
építkezésburkolási munkákálmennyezetek és gipszkartonból készült épületFamunkadőlések körvonalazásafestés - pl.: színes vágási vonalak jelölése a falonfelakasztjuk a képeket, bútorokat stb.Termék jellemzők:
jó minőség12 vonalat bocsát ki, ebből 4 vízszintes és 8 függőlegeskét üzemmód: önszintező üzemmód és ferde üzemmód (az inga blokkolása szükséges)a 3 lézer bármelyikének kikapcsolásalézersugár teljesítményszabályozásérzékelő jelzés (önszintező üzemmódban) lézeres eltérés 4o-os szintenSamsung Li-Ion akkumulátorral működik, kapacitása 4000 mAh (C típusú USB)OSRAM lézerdiódákA lézersugár intenzitásának 4 fokozatú beállításaa készlet tartalmaz egy távirányítót, egy forgó állványt 3 állítható támasztóponttal, egy mágneses tartót, egy lézeres célpontot és egy töltőkábeltMűszaki adatok:
Gyártó: Geko
Lézersugár: zöld lézer (505-550 nm), 2. osztály, OSRAM márkájú diódák
Pontosság: ± 1,5 mm / 5 m
Működési tartomány: 30 m - egy további detektor használata jelentősen megnöveli a lézer hatótávolságát
Önbeállási tartomány: 1 ° ± 4 °
Ellenállási osztály: IP54
Üzemi hőmérséklet tartomány: -10°C és +50°C között
Síkgenerálás: 1 x vízszintes (360 °), 2 x függőleges (360 °)
Akkumulátor: Samsung Li-Ion 4000 mAh (USB Type-C)
Adatok
EAN kód
5901477165870
Gyártó
Geko
Cikkszám
G03308
Tömeg
1 kg/db