close
FIGYELEM!
Szabadság miatt ZÁRVA!
Nyitás Július 11-én hétfőn.
A megrendelt termékeket ez idő után szállítjuk ki!

Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
2
4
1
3
9

Refraktométer

Refraktométer
Refraktométer
Szállítási idő :
Egyeztetés szerint
További adatok
17 800 Ft
Részletek
LEÍRÁSUniverzális refraktométer.Kiváló optikai műszer gyors és pontos méréshez.Skála:– fagyálló folyadék (etilén-glikol, propilén-glikol) fagyáspont– akkumulátorsav sűrűség– szélvédőmosó (alkohol alapú SRF I) fagyáspontMérési tartomány:Etándiol (etilén-glikol G11/G12): -50°C – 0°CPropándiol (propilén-glikol G13): -50°C – 0°CAkkumulátorsav: 1.10 – 1.40 kg/l. Töltött (good), Részlegesen töltött (fair), Lemerült (recharge) jelző skálávalSzélvédőmosó: -40°C – 0°CGyári környezeti hőmérséklet beállítás: 20°CA műszer automatikus hőmérséklet kompenzációt végez 10°C és 30°C fok között (ATC-vel ellátott).Élesség állításA készlet tartalma:– 1db refraktométer– 1db műanyag pipetta– 1db mini laposfejű csavarhúzó kalibráláshoz– 1db tisztítókendő– magyar nyelvű használati utasításKalibráció (üzembe helyezés előtt)1. lépés: Nyissa fel a fény ablakot, majd cseppentsen 2-3 csepp desztillált vizet a prizma felületére úgy, hogy az jól elterüljön a prizma teljes felületén, ne tartalmazzon légbuborékokat, vagy egyéb száraz anyagokat. Csukja vissza a fény ablakot, majd hagyja a folyadékot a prizmán kb.30 másodpercre.2. lépés: a nézőkébe nézve, annak végét eltekerve állítsa be az optimális élességet.3.lépés: A már műszerbe cseppentett desztillált vizet felhasználva tekintsen bele a nézőkébe, majd a kalibrációs csavar tekergetése útján a felső kék, és az alsó fehér színű mezőket elválasztó határvonalat mozgassa el úgy, hogy a határvonaluk pontosan a vízvonalat (waterline) metssze. Tisztítsa meg a fénytörő prizma felületét a nedszívó puha ronggyal.Mérés:4. lépés: Az 1. lépésben leírtak szerint helyezzen néhány cseppet a mérendő folyadékból a fénytörő prizmára, majd annak fedelét becsukva, és a fénybe nézve leolvashatja a kék és fehér rész találkozásában az adott folyadék fagyáspontját/sűrűségét.
Adatok
Gyártó
Quatros
Cikkszám
QS34033
Tömeg
250 g/db