Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
2
3
2
8
5

Szkimmer Aquamax Classic, fóliás

Szkimmer Aquamax Classic, fóliás - main
Szkimmer Aquamax Classic, fóliás
Aquamax TOP speciális szkimmer, ami nagyon magas vízszintet tud biztosítani, és ezáltal hasonló vizuális élményt nyújt, mintha feszített víztükrű medence lenne.
Bővebben
Szállítási idő :
2 munkanap
További adatok
64 800 Ft
Részletek
AQUAMAX kiváló minőségű szkimmerek, beton, poliészter vagy fólia burkolatú közösségi vagy magán medencékhez. ABS műanyagból készülnek, négyzet alakú tetővel. Fóliás szkimmerek tömítőkereteinek rögzítése M6-os AISI 316-os rozsdamentes csavarokkal.
Az Aquamax szkimmer lehetővé teszi, hogy a feszített víztükörhöz hasonló vízfelületet keletkezzen a medencében anélkül, hogy medence vályút és puffertartályt alkalmaznánk.
A speciális kialakításnak köszönhetően a vízszint alig 6 cm-re van medence peremétől, szemben a klasszikus szkimmerekkel, ahol 10-15 cm.
Adatok
Cikkszám
AQ12204
Tömeg
2 kg/db