Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
1
9
3
7
4

Teleszkópos szórófejes fémpálca L-161 VERKE GARDEN

Teleszkópos szórófejes fémpálca L-161 VERKE GARDEN
Teleszkópos szórófejes fémpálca L-161 VERKE GARDEN
Szállítási idő :
Egyeztetés szerint
További adatok
2 964 Ft
Nincs raktáron
Részletek
A LED technológiának köszönhetően a lámpa a hagyományoshoz képest sokkal több fényt ad, így sokkal gazdaságosabb. Praktikus burkolat, az eszköz biztonságosan fekszik a kézben. A nagy akkumulátor kapacitás - 2600mAh hosszú és megszakítás nélküli munkát biztosít. Az alapba beépített mágnes, valamint a 2 forgó kampó nagyon univerzális és kényelmes használatot tesznek lehetővé. A lámpa 3 fényforrással felszerelt - 2db egyenként 3W-os led cob csík, valamint egy LED reflektorfény felül. A Verke márka termékei kiváló minőségüknek és hiteles paramétereiknek köszönhetően lettek híresek Lengyelországban.
Adatok
Cikkszám
D1470
Tömeg
40 g/db