Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
1
9
2
7
5

Vezérlésrögzítő készlet – Opel, VW, Peugeot, Citroen, Isuzu, Fiat 8 részes

Vezérlésrögzítő készlet – Opel, VW, Peugeot, Citroen, Isuzu, Fiat 8 részes - main
Vezérlésrögzítő készlet – Opel, VW, Peugeot, Citroen, Isuzu, Fiat 8 részes
Szállítási idő :
Egyeztetés szerint
További adatok
13 770 Ft
Részletek
LEÍRÁSÁtfogó vezérlésrögzítő készlet (főtengely, vezérműtengely és lendkerék rögzítő). 8 darabosAlkalmas a főtengely, iker-vezérműtengely, fogaskerék és lendkerék rögzítésére a vezérműszíj cseréje alatt.Alkalmazhatóság: Citroen, Fiat, Ford, Isuzu, Opel/Vauxhall, Peugeot, Rover, SAAB, Volkswagen, stb.A készlet tartalma:Iker-vezérműtengely rögzítő (arany)Iker-vezérműtengely rögzítő (kék)Főtengely rögzítő (jobb) pirosFőtengely rögzítő (bal) zöldFőtengely rögzítőVezérmű-tengely rögzítő/állító szerszám2db lendkerék rögzítőAlkalmazhatóság:A: Iker-vezérműtengely rögzítő (arany)Opel/Vauxhall: Astra-G 1.7TD, Astra-G 2.0 16V, Vectra 1.8/2.0 16V
Adatok
Gyártó
Quatros
Cikkszám
QS10088
Tömeg
972 g/db