Szűrés

Ár
952 Ft - 77 037 Ft
Szállítási idő
Teljesítmény
Alternatív cikkszám
Termék státusza

Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
2
3
2
8
3

Többet olcsóbban

Légszóró pisztoly festéshez és vakoláshoz golyóscsappal
Univerzális pneumatikus pisztoly festéshez, vakoláshoz, vakoláshoz és homokfúváshoz.
A pisztoly emulziós festékkel, ragasztófestékkel, mészfestékkel való festésre, valamint akrilvakolatok hőszigetelésre történő felhordására szolgál.
Tovább
Raktáron: 6 db
Professzionális mágneses hegesztő négyzet 11,5 kg teherbírással.

A saroktartó lehetővé teszi az anyag 45 °, 90 ° és 135 ° szögben történő beállítását. Nélkülözhetetlen hegesztésnél, forrasztásnál, fémelemek összeszerelésénél és marásnál. A termék kiváló minőségű erős mágnesből készült, amely ráadásul acéllemezzel van rögzítve. A nagy vonóerőnek köszönhetően stabil és mozdulatlan pozíciót biztosít.
Tovább
Raktáron: 23 db
A szivattyút jó teljesítmény, tartósság és szilárd kidolgozás jellemzi. Ez a szivattyú pótolhatatlan és megbízható professzionális műhelyekben, építkezéseken, farmokon és házi garázsokban egyaránt.

A szivattyú tökéletes mindenféle üzemanyag és olaj (dízelolaj, fűtőolaj) szivattyúzására. Az önfelszívó olaj/üzemanyag-szivattyút a dízel üzemanyagot használó vállalkozók és gazdálkodók szem előtt tartásával fejlesztették ki. Ennek az eszköznek köszönhetően gyorsan megtankolha...
Tovább
Takaróponyváinkat az alábbiak szerint ajánljuk:

- KÉK: legvékonyabb ponyva (vékonyabb, mint egy fénymásolópapír vastagsága), medencefedésre, ideális ideiglenesen a házkörüli dolgok takarására
Figyelem! Az anyag természetes elöregedése miatt a ponyva egy idő után átengedi a vizet!

- ZÖLD: közepesen vastag, tetőfedésre néhány napra, autófedésre, bútorok letakarására
Figyelem! Az anyag természetes elöregedése miatt a ponyva egy idő után átengedi a vizet!

- SZ...
Tovább