Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
1
9
3
7
9

Aktív szén szűrőbetét CTO-10B 5µ (254 mm)

Aktív szén szűrőbetét CTO-10B 5µ (254 mm) - main
Aktív szén szűrőbetét CTO-10B 5µ (254 mm)
• Könnyű csere
• Modern és környezetbarát
• 10" - 254 mm
• Aktív szén blokk betét
Bővebben
Szállítási idő :
NO
További adatok
Raktáron :  6 db
3 430 Ft
Részletek
Termékinformáció "Naturewater 10Inch - 254mm 5µ aktív szénblokk szűrőbetét CTO-10B"Az aktívszén szűrőbetét minden 10"-os szűrőházzal rendelkező ozmózisos rendszerbe illeszkedik. Ez a patron a következőket szűri ki az ivóvízből: ózon, peszticidek, rozsda, lebegő mészszemcsék, klór, csökkenti a nehézfémek, például az ólom és a réz koncentrációját, stb. Az aktív szenet a nagy teljesítmény jellemzi, és például ipari felhasználásra kerül. Az ott használt vizet először aktív szénnel kezeljük, mielőtt belefolyna az élelmiszereinkbe, mert az aktív szén nagyon megbízhatóan működik és kiszűri a legtöbb méreganyagot.
patron tartóssága
Egy négyfős háztartásban egy ilyen patron átlagos vízfogyasztás mellett körülbelül 9 hónapig bírja, utána már nem tudja felszívni a vízből a fent említett méreganyagokat. A jogalkotó azonban más időszakokat is meghatároz, amikor ezeket a patronokat ki kell cserélni. A DIN 1988 szerint minden patront 6 hónapos időközönként ki kell cserélni, különben fennáll a szennyeződés veszélye.
Különbségek a többi aktív szénpatronhoz képest
Ezeket a szűrőpatronokat blokk aktívszénnek is nevezik, és ozmózisos szűrőrendszerekben használják az utóaktív szénszűrők és a granulált aktívszén szűrőpatronok mellett. Természetesen az összes szűrőpatront a megszokott kiváló minőségben kapja meg.
Adatok
Gyártó
WilTec
Gyártói cikkszám
50825
Cikkszám
WT50825
Tömeg
500 g/db
Kiegészítő termékek