Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
3
8
7
0
7
9

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Tájékoztatás raktárkészletről

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy nem mindenből tartunk raktárkészletet, így előfordulhat, hogy a kiválasztott termék nincs a taksonyi raktárban. Ebben az esetben külföldi raktárból rendeljük meg, ami 7-10 munkanapot is igénybe vehet. A várható szállítási határidőket e-mailben igazoljuk vissza.

A külföldi raktárból történő teljesítés esetén a megrendelést lemondani az e-mailben jelzett szállítási határidő kezdetéig lehet.

Abban az esetben, ha a terméket átmeneti készlethiány miatt nem tudjuk szállítani, a megrendelést 30 napig próbáljuk meg teljesíteni, azt követően viszont nem teljesíthető megrendelésként lezárjuk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy sürgős vagy határidős küldemény megrendelésének teljesítését nem vállaljuk. Késésből eredő kifogást, kártérítési igényt nem tudunk elfogadni.

Fizetés

Előreutalásos fizetési mód esetén:

Díjbekérő (proforma) számlát állítunk ki, ami alapján tud átutalást indítani. Kérjük, hogy az átutaláskor a megjegyzésben tüntesse fel a vásárló nevét.

 

Készpénzes fizetésnél:

FIGYELEM!
Cégünk nem rendelkezik fizikai üzlettel, így fix nyitvatartási idővel sem!
Személyes átvételre kizárólag a megrendelés után előre leegyeztetett időpontban kerülhet sor!
Kérjük, hogy pontos összeggel érkezzen!
Az előre leegyeztetett időponton kívül nem áll módunkban kiszolgálni.

 

Garancia

Vállalati portálunk kizárólag új, jó minőségű, hibátlan termékeket forgalmaz. Az egyes termékek forgalmazása mindenben megfelel a hatályos magyar jogi előírásoknak. Az általunk eladott termékekre biztosítjuk az érvényben lévő jogszabályokban előírt szavatosságot és jótállást.


Reklamációt 8 napon belül, kizárólag a szakszerviz által beépítésről kiállított számla ellenében fogadunk el.


A reklamációt a bejelentést követő 15 (tizenöt) munkanapon belül kivizsgáljuk. A vállalati portálunkban forgalmazott bizonyos tartós fogyasztási cikkek kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók, azonban erre vonatkozó kifejezett írásbeli kötelezettségvállalás hiányában Szolgáltató nem szavatolja, hogy az áru bármely, a Partner által elérni kívánt speciális célra alkalmas. A 72 órás cseregaranciával élhet a Partner, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza. A Szolgáltatónak jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a Partnert terheli. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető.


Termékekre gyártótól függően 12, illetve 24 hónap garanciát vállalunk. Egyes használati termékekre, amik nem érték el a Bruttó 10.000.-Ft-ot 1 hónap a garancia.


A meghibásodott készüléket közvetlenül Cégünk szervizpontjára is visszaküldheti, a 2335 Taksony, Szent Imre út 142. címre.


Portósan (utánvétellel) küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

Futárszolgálat számára szükséges elérhetőségek

Kérjük, hogy a szállítás megkönnyítése érdekében olyan szállítási címet és telefonszámot adjon meg, amelyen Ön, vagy meghatalmazottja biztosan megtalálható, ill. bármikor elérhető.

A rendelés megvalósítási ideje
Igyekszünk az időtartamot lerövidíteni, de szombaton és vasárnap nem dolgozunk. Ezért a pénteken 13 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 14 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.