TOP termékek

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
9
8
0
6
8

Kérdezd az AI robotunkat!

Neo medence homokszűrő tartály Ø350mm 5m3/h Top szelepes 1 1/2"

Neo medence homokszűrő tartály Ø350mm 5m3/h Top szelepes 1 1/2"
Neo medence homokszűrő tartály Ø350mm 5m3/h Top szelepes 1 1/2"
Kiváló minőségű Neo szűrőtartály. Tartós, korrózióálló, minden időjárási körülmény között kimagasló teljesítményt biztosít.
Bővebben
Szállítási költség :
1750
További adatok
60 900 Ft
Nincs raktáron
Részletek
Tartós, korrózióálló szűrőtartály, minden időjárási viszony közötti is maximális teljesítményA 7 állású vezérlőszelep gyors és egyszerű szűrőcserét tesz lehetővéNagynyomású homok/víz leeresztő a gyors téliesítéshez vagy szervizeléshezA felső diffúzor biztosítja a víz egyenletes eloszlását a homokágy tetején; ami sima, szabadon áramló teljesítményt biztosítPrecíziósan megtervezett öntisztító oldalsó csatornák a kiegyensúlyozott áramlás és visszamosás, valamint a könnyű szervizelhetőség érdekében.Teljes magassága: 625mmVízbekötés magassága: 458mmLegnagyobb szélessége: 406mmVízcsatlakozás: 1+1/2”Térfogatáram: 5m3/hSzűrőtöltet: 27kgNettó súlya: 3,8kg
Adatok
Típus
Homokszűrő tartály
Medence térfogat (m3)
5 – 15
Ajánlott vízellátás (m3/óra)
5
Cikkszám
AQ30035
Tömeg
3,8 kg/db
ALKATRÉSZEK

Az alkatrészt keresek gombra kattintva tudja elküldeni igényét.