Vállalható vállalkozás

Vállalható vállalkozás

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ELKÖLTÖZTÜNK!

Címünk ugyan megváltozott, de az 1 munkanapos szállítási időt igyekszünk tartani.

Szombaton és vasárnap nem dolgozunk, ezért a pénteken 8 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 9 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

Látogató számláló

0
4
1
9
3
7
4

Gyorscsatlakozó réz 1coll KM DN25

Gyorscsatlakozó réz 1coll KM DN25 - main
Gyorscsatlakozó réz 1coll KM DN25
Vízcsatlakozó gyorscsatlakozó kerti tömlőkhöz 32,89 mm-es (1").

Tömlővezetékek (sűrített levegő-, víz-, szívó- és nyomótömlők) és merev csövek (műanyag- és fémcsövek) meghosszabbításához, a gyors és egyszerű fel- és lecsatolás érdekében, egymással kombinálhatók.

A karmok biztosítják a lehető legjobb biztonságot és megakadályozzák a tengelykapcsoló felek kilazulását, még nyomás nélküli használat esetén is.

• Víztömlő-csatlakozás
• DN 1 hüvelykes gyorscsatlakozó
• DN csatlakozó 25-27
• Külső menet
• Sárgarézből készült
• Karmok távolsága 40 mm
Bővebben
Szállítási idő :
Egyeztetés szerint
További adatok
Raktáron :  1 db
1 316 Ft
Részletek
Tömítés anyaga: Nitril gumi (NBR)Csavaros csatlakozás / menetes külső menet 1 "32,89 mmTömlő Ø 32,89 mm (1 hüvelyk)Összeköt. Csatolás. Sárgaréz gyorscsatlakozó gyűrűkTömlő Ø / hüvelyk DN25A retesz és a karmok távolsága (belül) 40 mm
Adatok
Cikkszám
WT50367