LEO XJWM 90/46 önfelszívó kerti vízszivattyú

Leo XJWM sorozatú önfelszívó kerti vízszivattyú akár nagy mennyiségű levegőt, gázt tartalmazó víz felszívására is alkalmas. Tiszta víz és az alkatrészekre kémiailag semleges folyadékok szivattyúzására alkalmas. Zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni. Minimális karbantartási igényének köszönhetően kiválóan alkalmas háztartási alkalmazásra, fúrt és ásott kutakhoz, különösen automatikus vízellátó rendszerek kis és közepes ellátó tartályaihoz, de akár szökőkutak ellátására, automata öntözőrendszerekhez, házi kertek öntözésére is. A lagjobb választás, ha olcsó, de megbízható szivattyút keresünk, ár/érték aránya nagyon jó, és nem mellesleg a LEO szivattyúk folyamatos alkatrészellátással rendelkeznek.
Várható kiszállítás dátuma

 

 

Csomagautomata Easybox/Posta
990.-Ft
Házhozszállítás díja
1950.-Ft
Rendelésre
43 550 Ft
Részletek
Feszültség:230VTeljesítmény:75WMax. Szállítási kapacitás:8 liter/percMax Emelőmagasság:46 méterMunkapont:2 méteren 65 liter/percJárókerék anyaga:NorylJárókerekek száma:1Szivattyúház anyaga:ÖntvényMotortengely:Rozsdamentes acélTengelytömítés:FA-14Szívó csatlakozás:1 collNyomócsatlakozás:1 collMaximális folyadékhőmérséklet:+ 4 fokMinimum és maximum emelési magasság:18-37 méterFolyadék szállítás az említett min és max emelési magasság mellett:8-2 liter/percMaximális szívómélység:9 méterTermék súlya: 14.5kgGarancia: 1 év
A Leo márkájú szivattyúkról:A Leo szivattyúk, termékek 2006 óta folyamatosan jelen vannak a magyar piacon. Szervízpartnere vagyunk a márkának! A szivattyúk alkatrészellátása biztosított, a termékek javíthatóak.
Adatok
Cikkszám
LEO-002
Tömeg
14,5 kg/db