Wifi modul hőszivattyúhoz
Wifi modul hőszivattyúhoz
22 000 Ft

Wifi modul hőszivattyúhoz

Távoli vezérlés lehetősége hőszivattyúhoz, annak ki/be kapcsolására, időzítésére, üzemmód és funkcióválasztáshoz, teljesítmény és hőmérséklet ellenőrzésére.
Várható kiszállítás dátuma

 

 

Csomagautomata Easybox/Posta
990.-Ft
Házhozszállítás díja
1500.-Ft
Rendelhető
22 000 Ft
Részletek
Funkciók
1. Okos kapcsolat: tegye zsebre hőszivattyúját
2. Vezérelje bárhonnan és bármikor hőszivattyúját
3. Megoszthatja családjával a könnyebb és nyugodtabb életstílust
4. Többnyelvű támogatás: 12 nyelv érhető el
Szoftverüzemeltetés Amikor először lép be az alkalmazásba, kérjük, regisztráljon az alábbi lépések segítségével: Kattintson az asztal ikonjára -> Regisztráció-> Telefonszám vagy e-mail megadása-> Ellenőrző kód küldése -> Írja be az ellenőrző kódot -> Jelszó megadása-> Sikeres regisztráció:
Hőszivattyú hozzáadása:A sikeres regisztráció után kövesse az alábbi lépéseket a betöltéshez: 1. Kattintson az Asztal ikonra -> Írja be a telefonszámot és a jelszót-> Betöltés: 2. Kattintson az „Eszköz hozzáadása” gombra -> Új eszközre van szükségem -> Írja be a Wi-Fi jelszavát (Kérjük, ellenőrizze, hogy a telefon csatlakoztatja-e a Wi-Fi hálózatot) -> Az összehangolás sikeres (Megjegyzések: ha az összehangolás nem sikerült, kövesse a ismételje meg az összehangolás folyamatát.) Fő interfész A fő felületre való bejelentkezés után a következő műveleteket hajthatja végre: 1. Hőmérséklet beállítása A hőmérséklet úgy állítható be, hogy az ujját körbehúzza a kezelőfelületen 2. Kapcsolási mód - Okos/Csendes Az üzemmódváltáshoz kattintson az „Smart/Silence” gombra 3. Kapcsolási mód - Fűtés/Hűtés Az üzemmódváltáshoz kattintson az alsó „Heat/Cool” gombra 4. Időzítő Kattintson a lenti „Timer” gombra a kapcsolási idő beállításához
Adatok
Típus
Hőszivattyú
Gyártó
Fairland
Gyártói cikkszám
062999
Cikkszám
AQ62999