Partnerprogram (Affiliate marketing)

Az affiliate marketing egy online marketing forma, ahol az affiliate partnerek (közvetítők) más cégek termékeit vagy szolgáltatásait promótálják, és minden sikeres eladás után jutalékot kapnak. A folyamat így néz ki:

1. Az affiliate partner kiválaszt egy terméket egy vállalat kínálatából.
2. A partner megosztja a termék linkjét a saját közönségével, például egy blogon vagy közösségi médián keresztül.
3. Amikor valaki a partner linkjén keresztül vásárol, az affiliate partner jutalékot kap.

Az affiliate marketinggel való pénzkeresés mennyisége változó, és függ a partner által generált forgalomtól és az eladásoktól. A jutalék mértéke általában a termék árának egy százalékában vagy fix összegben van meghatározva. Az affiliate marketing lehetőséget biztosít arra, hogy az emberek a saját online tartalmaik és hálózataik segítségével pénzt keressenek.

(1) Hogyan lehet pénzt keresni affiliate marketinggel. https://www.postaffiliatepro.hu/akademia/hogyan-lehet-penzt-keresni-affiliate-marketinggel/.
(2) Affiliate marketing jelentése: teljes útmutató kezdőknek. https://davidkovacs.com/affiliate-marketing/.
(3) Hogyan kezdjünk bele az affiliate marketingbe: A kezdők útmutatója. https://bing.com/search?q=hogyan+lehet+p%c3%a9nzt+keresni+az+Affiliate+marketinggel.
(4) Affiliate marketing útmutató kezdőknek - BP Digital. https://bpdigital.hu/affiliate-marketing-utmutato/.
(5) Hogyan kezdjünk bele az affiliate marketingbe: A kezdők útmutatója. https://www.usebouncer.com/hu/hogyan-kezdjunk-bele-az-affiliate-marketingbe/.
(6) Mi pontosan az az affiliate marketing és hogy működik a gyakorlatban?. https://matebalazs.hu/affiliate-marketing.html.
(7) Mi az az affiliate marketing és hogyan keressünk vele pénzt?. https://www.dognet.hu/magazin/partner/affiliate-marketing/.
(8) Az affiliate marketing fogalma. Partnerprogram és pénzkeresés. https://kiszervezettmarketing.hu/online-marketing/affiliate-marketing/.
(9) Affiliate útmutató - BoldPresence. https://boldpresence.hu/affiliate-reszletesen/.