Citromsav 1000g

Citromsav 1000g
Citromsav 1000g
Citromsav 1000g

Igazán hatékony rozsda-, vízkő-, és folteltávolító, valamint kitűnő fehérítőszer is! Természetes módon a citrusfélékben is megtalálható, kristályos formában pedig igazán kiadós, sokrétűen használható háztartási tisztítószer.

Vízkő,-és rozsdaoldó, valamint pH beállító adalék. A legtöbb gyümölcs,- és bor foltot is gyönyörűen kiszedi.

Házi vízkőoldó spray:
Fél liter langyos vízben old fel 1 csapott evőkanál citromsavat. Tedd egy használt szórófejes flakonba. Ezzel minden csaptelepet, csempét naponta is tisztíthatsz.
Egy kis xanthan-nal sűrítheted, illóolajjal pedig illatosíthatod.

Töményen szórd azonban a citromsavat olyan helyekre ahol makacs rozsda van, vagy víz,-és húgykő. Fél centis lerakódást is le fog oldani néhány óra alatt.
Gyümölcs és bor foltokra fél mokkáskanálnyi citromsavat szórj, hagyd állni és öblítsd ki vagy mosdd ki az anyagot.
Fehér ruhák áztatásához tégy 5 l meleg vízbe 1 teáskanál citromsavat.
Házi öblítőszer ecet nélkül:ha szeretnél extra frissességet, élénk színeket, akkor egy mokkáskanál citromsavat szórj az öblítősrekeszbe. Készítheted folyékonyan is: old fel fél liter meleg vízbe 1 teáskanál citromsavat,ebből használj alkalmanként 50 ml-t. Illóolajjal is turbózhatod. Nem lesz semmi sem ecetszagú.

Figyelem! Súlyos szemirritációt okoz. Légúti irritációt okozhat.
Gyermekektől elzárva tartandó!
Várható kiszállítás dátuma

 

 

Csomagautomata Easybox/Posta
990.-Ft
Házhozszállítás díja
1500.-Ft
Rendelésre
2 786 Ft
Részletek
Majdnem csodaszer, mert:- oldja a vízkövet, rozsdát és a húgykövet- eltávolítja a gyümölcs- és borfoltokat- öblítőszer ruhákhoz és edényekhez egyaránt Házi vízkőoldó spray:0,5 liter langyos vízben oldj fel 1 csapott evőkanál citromsavat. Tedd egy használt szórófejes flakonba. Ezzel minden csaptelepet, csempét naponta is tisztíthatsz.Töményen szórd azonban a citromsavat olyan helyekre, ahol makacs rozsda van, vagy víz-, és húgykő. 0,5 centis lerakódást is le fog oldani néhány óra alatt. Gyümölcs és bor foltokra fél mokkáskanálnyi citromsavat szórj, hagyd állni és öblítsd ki vagy mosdd ki az anyagot. Fehér ruhák áztatásához tegyél 5 l meleg vízbe 1 teáskanál citromsavat. Házi öblítőszer ecet nélkül: ha extra frissességet, élénk színeket szeretnél, szórj egy mokkáskanál citromsavat az öblítősrekeszbe. Készítheted folyékonyan is: oldj fel 0,5 liter meleg vízbe 1 teáskanál citromsavat, ebből használj alkalmanként 50 ml-t. Illóolajat is adhaszt hozzá. A legjobb, hogy semmi sem lesz ecetszagú!
Adatok
EAN kód
5999884457749
Gyártó
MosóMami
Cikkszám
0005MM
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek