EcoNut mosódiós mosógél Levendula kimért
EcoNut mosódiós mosógél Levendula kimért
1 600 Ft

EcoNut mosódiós mosógél Levendula kimért

EcoNut mosódiós mosógél – Levendula

Hatékony, parabén,-és szulfátmentes, ultra környezettudatos mosószer selyemhez, bambuszhoz is! Utántölthető flakonban! Mosódió kivonatra épülő formula, cukortenzidet és levendula illóolajat tartalmazó mosógél.

A mosódió SAPONIN anyaga - mely a héjban természetes módon fordul elő - kb 14%-ban egy jól habzó, erősen tisztító, nem-ionos felületaktív anyag, tenzid. Ezt a tenzidet cégünk Magyarországon először, egyedi receptúra alapján egy HATÉKONY háztartási termékcsalád fő összetevőjévé tette. A gél formula sűrű, adalékmentes, így a flakonban Ön csak a „tömör” mosószert viszi haza. Az ECONUT termékekben a modern "zöld" vegyipari megoldásokat párosítottuk a mosódió remek kivonatával, egy SZAPPANMENTES formulában, és ami kiemelten fontos, hogy LEVENDULA ILLÓ-val illatosítottuk és KOZMETIKAI tartósítószerrel tartósítottuk! Gyapjú és selyem mosásához és így pelenkához is használható természetesen. Ebben a termékben nincs SLS vagy SLeS, sem színezék vagy mesterséges illatanyag!

Kompakt formula: 3 l akár 72 mosásra elegendő!

Minimum 30% mosódió-kivonatot, cukortenzidet és antiallergén illatanyagot tartalmazó mosószer kozmetikai tartósítószerrel.
A mosódió fő kémiai alkotói a Sapinoside A,-B és C, zsírsavak és cukor, C- és A-vitamin, proteinek; így a tenzidet -megfelelő formában -kozmetikumokban is használhatják, hiszen kifejezetten ápolják a problémás bőrt!

Előnyei:
Magyar receptúra, munkaerő és csomagolóanyag, a kivonat is Magyarországon készül!
98%-ban rövid időn belül lebomlik a környezetben.
Mosódiótartalma 30-50%, ezt ötvöztük gyengéd tisztítóanyagokkal, ún. cukortenzidekkel és biológiailag lebomló, kíméletes előállítással gyártott anionos felületaktív anyaggal.
Antiallergén illatanyagot tartalmaz.
Egyszerű használat, magas tisztítóerő színes és fehér ruhák esetén is.
3 liter EcoNut mosógél akár 72 mosásra elegendő!
Gyapjúhoz és selyemhez is használható, kézi és gépi mosáshoz egyaránt.
Várható kiszállítás dátuma

 

 

Csomagautomata Easybox/Posta
990.-Ft
Házhozszállítás díja
1500.-Ft
Raktáron
1 600 Ft
Részletek
TUDTA? A mosódió fő kémiai alkotói a Sapinoside A,-B és C, zsírsavak és cukor, C,-és A-vitamin, proteinek így a tenzidet-megfelelő formában-kozmetikumokban is használhatják, hiszen kifejezetten ápolják a problémás bőrt! Kiemelt előnyei: Magyar receptúra, munkaerő ÉS csomagolóanyag, a kivonat is Magyarországon készül! 98%-ban rövid időn belül lebomlik a környezetben mosódió tartalma 30-50%, ezt ötvöztük gyengéd tisztítóanyagokkal, ún. cukortenzidekkel valódi levendula illóolajat tartalmaz egyszerű használat, magas tisztítóerő színes és fehér ruhák esetén is 3 l EcoNut mosógél akár 72 mosásra elegendő gyapjúhoz és selyemhez is használható, kézi és gépi mosáshoz egyaránt A mosódió SAPONIN anyaga, mely a héjban természetes módon fordul elő kb 14%-ban egy jól habzó, erősen tisztító nem ionos felületaktív anyag,tenzid. Ezt a tenzidet cégünk Magyarországon először, egyedi receptúra alapján egy HATÉKONY háztartási termékcsalád fő összetevőjévé tette. A gél formula sűrű, adalékmentes,így a flakonban Ön csak a „tömör” mosószert viszi haza. Az ECONUT termékekben a modern "zöld" vegyipari megoldásokat párosítottuk a mosódió remek kivonatával, egy SZAPPANMENTES formulában, és ami kiemelten fontos, hogy LEVENDULA ILLÓ-val illatosítottuk és KOZMETIKAI tartósítószerrel tartósítottuk! Gyapjú és selyem mosásához és így pelenkához is használható természetesen. Ebben a termékben nincs SLS vagy SLeS, sem színezék vagy mesterséges illatanyag! MOSÓDIÓ és MOSHATÓ PELENKÁK: Szerencsés helyzetben vagyok, mert értek a vegyipari részéhez is és használtam mindkét fiamnál mosható pelenkát!Imádták! (Radnainé Kriszti) Mosható pelenkánál egy fő szempont van, ne legyen benne szappan-a hagyományos értelemben vett szappan, ahol is, elszappanosított olaj és glícerin keletkezik. Mindkettő eltömíti a pelenka szálait és nem fogja tudni beszívni a baba alkotását :). Plusz a vízkő a természetes rost szálakra-bambusz, bio pamut- rátelepszik;és itt az öblítő sem segít, hiszen az meg "körbeöleli" a balzsamos molekuláival az anyagot. Az ecet azonban segíthet, ha a szappan tartalom nem haladja meg az 5%-ot. Hogyan hatnak a hagyományos mosószerek a vizekre? A felesleges töltelék anyagok-foszfát, foszfonát, zeolit,agresszív anionos tenzidek és illatanyagok a vízben felhalmozódva egyrészt nem bomlanak le, másrészt fokozott tápanyag képződést indítanak be,mellyel algásodás és a halak pusztulása jár együtt. Ne felejtsük, hogy végső soron mi isszuk meg a levét! A Földön lévő összes vízkészlet mindössze alig 3%-a IHATÓ...
Adatok
Típus
Mosógél
Gyártó
MosóMami
Cikkszám
1253MM-K
Tömeg
1 kg/l
Kiegészítő termékek