XTreme sóbontó 20gr/h 70m3

XTreme sóbontó 4 év garanciával a sósvizes elektrolízis a fertőtlenítés egyik már bizonyított és legelterjettebb módszere.
Várható kiszállítás dátuma

 

 

Csomagautomata Easybox/Posta
990.-Ft
Házhozszállítás díja
1950.-Ft
Rendelésre
524 000 Ft
Részletek
XTreme sóbontó
A tiszta és egészséges vízért. A sósvizes elektrolízis a medencék fertőtlenítésének egyik legelterjedtebb módszere. Nem igényli veszélyes, vagy költséges vegyszerek tárolását, illetve alkalmazását. Nem okoz szennyeződést. Veszélytelen az egészségre. Dinamikusan követi az Ön beállításait, hogy fenntartsa a beállított klór értéket a külső környezeti paraméterek változása ellenére. Intelligens mikroszámítógép-vezérelt rendszer.
Az XTreme cella robusztus kialakítású, a legkorszerűbb anyagokból készül. A gondtalan használathoz öntisztító cellával szállítjuk.
LCD kijelzőn figyelhetjük és állíthatjuk be a sóbontót, annak funkcióit. A klórteljesitmény pontos beállítása 1%-onként, a beállítások dinamikus követése a pontos klórtermelés érdekében. Alacsony és magas sótartalom kijelzése, figyelmeztető hangjelzéssel, amikor beavatkozásra van szükség, automatikus teljesítménycsökkentés magas sótartalom esetén.
TERMÉK JELLEMZŐK SÓSVIZES ELEKTROLÍZIS A sósvizes elektrolízis a medencék fertőtlenítésének egyik legelterjedtebb módszere. Nem igényli veszélyes, vagy költséges vegyszerek tárolását, illetve alkalmazását. Nem okoz szennyeződést. Veszélytelen az egészségre. XTREME CELLA Az XTreme cella robusztus kialakítású, a legkorszerűbb anyagokból készül. A gondtalan használathoz öntisztító cellával szállítjuk.A cella anódjának kivételesen magas minőségű anyaga kiemelkedő hatásfokot biztosít. A nagy cellafelületek meghosszabbítják a cellák élettartamát KÖNNYŰ HASZNÁLAT ÉS BEÁLLÍTÁS Intelligens mikroszámítógép-vezérelt rendszer. Intuitív világító navigációs gombok. A klórteljesitmény dinamikus követése és pontos beállítása 1%-onként. Szivattyúvédelemmel és SPA üzemmóddal ellátva az egyszerű használat érdekében. SZUPERKLÓROZÁS ÜZEMMÓD Super Chlorinate (szuperklórozás) üzemmód Alacsony és magas sótartalom kijelzéséhez. Figyelmeztető hangjelzés, amikor beavatkozásra van szükség. Automatikus teljesítménycsökkentés magas sótartalom esetén.
Adatok
Medence térfogat (m3)
0 – 70
Gyártó
Pristine
Cikkszám
AQ75020
Tömeg
10,5 kg/db