Purhab Genius Gun Szerelőhab 500ml
Purhab Genius Gun Szerelőhab 500ml
3 080 Ft

Purhab Genius Gun Szerelőhab 500ml

Soudal Genius Gun Szerelőhab 500ml

Kézi purhab

Egykomponensű szerelő-tömítő poliuretán hab, nagyon jó kiadóssággal és rövid kötési idővel, egykezes, visszazárható Genius Gun adapterrel. A hab kivalóan tapad fa, PVC, alumínium, vakolat, tégla, kő és mázolt felületekhez. A termék 300 ml-es, 500 ml-es, és 750 ml-es kiszerelésben is elérhető.

Alkalmazások:
Tömítésre ablak- és ajtókeretekhez, fa, alumínium, PVC anyagokhoz. Hangszigetelő kitöltésre, üreges vázszerkezetekhez. Hőszigetelő anyagként központi fűtés, illetve gépészeti vezetékekhez, fürdő és zuhanyzó szerelvényekhez. Építéshez és tömítéshez, párkány, küszöb, redőny, lépcső esetén. Hő- és hangszigetelő, fal, padló, födém és tető hézagokhoz. Kitöltésre fal- és födémáttörésekhez.

Jellemző tulajdonságok:
Kiváló stabilitás (nincs zsugorodás vagy utótágulás)
Jó tapadás szinte minden felületre (kivéve PE, PP és PTFE) Magas hő és hangszigetelő képesség
Nagyon jó kiadósság
Kitűnő stabilitás
Rövid kötési idő
Nem UV-álló

Használati utasítások:
Használat előtt erősen rázzuk fel a flakont. Felhasználási hőmérséklet: +5°C és +30 °C között. Javítás a saját anyagával. Minden esetben nedvesítsük be az alapfelületet, mert javítja a tapadást, kötési gyorsaságot és a cellastruktúrát. A purhabot óvjuk az UV sugárzástól festéssel vagy vakolással. A friss hab eltávolítható Soudal Purhabtisztítóval vagy acetonnal. A kikeményedett hab csak mechanikusan távolítható el vagy Soudal PU-eltávolító termékünkkel.
Várható kiszállítás dátuma

 

 

Csomagautomata Easybox/Posta
990.-Ft
Házhozszállítás díja
1500.-Ft
Raktáron
3 080 Ft
Részletek
Jellemzők:KiIváló tapadás fa és fatartalmú anyagokkal, PVC, aluminium és egyéb más fémekkel, betonnal, téglával, mázas anyagokkal.Magas hő és hangszigetelő képességNagyon jó kiadósságRövid kötési időAlacsony tágulású formula, óvva az sérülékeny anyagokatFelhasználás:Tömítésre ablak és ajtó kereteket fa, aluminium, PVC -bőlHangszigetelő kitöltésre, üreges vázszerkezetekhez.Hőszigetelő anyagként központi fűtés, gépészeti vezetékekhez, fűrdő és zuhanyzó szerelvényekhezÉpítéshez és tömítéshez, párkány, küszöb, redőny, lépcső sth... eseténHő és hangszigetelő, fal, padló, födém és tető hézagokhoz, stb...Kitöltésre fal és födémáttörésekhez stb...
Adatok
EAN kód
5411183033573
Cikkszám
103249
Tömeg
600 g/db