Szűrő üveg Stage-2, 0.4-1.0mm - 20kg / zsák

Az egyedüli vízszűrésre szolgáló közeg, amely garantálja a korlátlan tartósságot, energia és vízmegtakarítást, és a vegyszerek használatának a megtakarítását.
Várható kiszállítás dátuma

 

 

Csomagautomata Easybox/Posta
990.-Ft
Házhozszállítás díja
2080.-Ft
Rendelésre
9 000 Ft
Részletek
A Nature Works High Tech Filter Media a rendelkezésre álló források optimalizásának egészséges és higiénikus módja, amely magas szintre emeli a víz minőségét.Ugyanakkor ez egy újrahasznosított és újra hasznosítható környezetbarát termék, amely lecsökkenti a hagyományos víztisztítási módszerekből származó környezeti hatásokat. Felhasználható minden ipari víz- vagy medencevíz-szűrőnél és hatásai azonnal szemmel láthatóak.A MC2 Calibration Technology-nak valamint a kristályok tompa széleinek és többkazettás alakjának köszönhetően ez a rendszer meggátolja a biofilm és a klóramin keletkezését. Nem igényli pelyhesítőszerek használatát és csökkenti a berendezés töltésének veszteségeit.Szűrő üveg előnyei- Jobb és egészségesebb vízminőség- Egyedi és célirányosan fejlesztett szűrőközeg, hosszú élettartammal- Kevesebb elpazarolt energia, víz és vegyszer- Környezetkímélő megoldás- Optimalizált áramlás- Nincs többé biofilm képződés, nem szükséges pelyhesítő szerRészecskékMikroszkopikusan lapos és sima szélű részecskék.A gyártási eljárással kapcsolatos élek nélküli termék létrehozására szolgáló MC2 tömörödésgátló technológiának (Anticompaction Technology) két célja van:1. kiküszöbölni a baktériumoknak otthont adó éles széleket2. biztosítani, hogy a termék biztonságos legyen
Gyakran Ismételt Kérdések
Mennyi Nature Works® üveg szükséges a szűrőmbe?
A Nature Works® részecske-sűrűségi különbségének és tömörödésgátló technológiájánakköszönhetően több helyet foglal el, mint a szilícium- homok, ezért 20 % -kal kevesebb szűrőüvegre lesz szüksége a gyártó által a szűrő utasításaiban ajánlott mennyiségnél.
Miért teljesít a Nature Works® sokkal jobban, mint a szűrőhomok?
A szilícium-dioxid homok rövid időn belül elveszíti szűrési képességét a szemek közötti biofilm (baktériumtelepek) növekedése miatt, ami preferenciális csatornákat és eltömődéseket hoz létre.A biofilm hiánya és az Anti-Compaction Technology® eredményeképpen a Nature Works® az egyik leghatékonyabb szűrőanyag a piacon.

A Nature Works® kompatibilis az összes szűrővel?
Igen, minden szabványosított szűrő lehetővé teszi a Nature Works® használatát., Ha a szűrő nem a világszerte szabványosított szűrőgyertya nyílásmérettel (0,35 ± 0,015 mm) rendelkezik, javasoljuk, hogy cserélje ki azokat szabványos méretűekre.

Miért csak egy réteg szükséges a Nature Works® alkalmazásakor?
A különböző méretű szemcsékből álló rétegek kombinációjára a szűrőben az eltömődések késleltetése és a helyes visszamosás elvégzése érdekében van szükség, amennyiben a szűrőközeg nem rendelkezik az Anti- Compaction Technology® tömörödésgátló technológiával.Magasan kalibrált szűrőanyag-szemcse görbéjének köszönhetően a Nature Works® nem igényel különféle rétegeket semmilyen szűrőben. Ez korlátlan élettartamot is biztosít.

A Nature Works® miért átlátszó?
A Nature Works® -t kifejezetten vízszűrőkben való felhasználásra tervezték és gyártották. A maximális tisztaság érdekében csak tiszta üveg kerül felhasználásra, ami az egyetlen ellenőrzött eredetű üveg, garantáltan nem került kapcsolatba baktériumokkal vagy más szennyező anyagokkal. Más üvegszűrő közegektől eltérően nem üvegbankból származik , ezért az egyetlen, ami emberi felhasználásra szánt víz szűrésére alkalmas.

A színes üveg ugyanolyan hatékony, mint az átlátszó?
Az üveg a színét a gyártása során nyeri, mivel az egyes színek eléréséhez különféle vegyianyagokat, fémeket és oxidokat adnak hozzá. Mivel ez molekuláris szinten kapszulázva van, nem változtatja meg az üveg tulajdonságait, és nem befolyásolja a szűrési folyamatot.Mivel azonban a szűrőközeghez használt színes üveget üvegbankból és nem közvetlenül a gyártótól szerzik be, előfordulhat, hogy különféle baktérium és szennyezőanyag bejuthat róla a vízbe, ezért kockázatos emberi használatra szánt vízszűrőben való felhasználása.

Mely ágazatokban lehet a Nature Works®-t használni?
Előnyeinek és műszaki tulajdonságainak köszönhetően a Nature Works® világszerte több mint 100 000 létesítményben használatos. Főként:Magán medence Közösségi medenceFejlett ipari létesítmények, például tisztítóüzemek, vízi parkok, nukleáris létesítmények, sótalanító üzemek és vízkultúra-létesítmények, stb.
A Nature Works® “aktivált”?
Meghatározása szerint a szűrés olyan mechanikus folyamat, amelybe semmilyen más erő nem avatkozik be, a nem kívánt részecskék a vízáram és a szűrőközeg kölcsönhatása miatt a szűrőközegben maradnak.Szigetelő jellege miatt az üveg nem engedi az elektronok szabad áramlását, ezért nem lehetséges „feltölteni” vagy „aktiválni”. Néhány gyártó azt állítja, hogy az üvegüket „aktiválják ”, ám ezt a funkciót nem támasztották alá semmilyen tanulmánnyal vagy bemutatóval.

A Nature Works® képes ”1 mikronos tanúsított szűrésre”?
Minden termékünk növekvő hatékonysággal képes szűrni 1 mikront. A leghatékonyabb terméket (3.fokozat) amint azt a 8. oldalon írtuk, nem ajánljuk úszómedencéhez , mert eltömődési képessége miatt kötelező a folyamatos visszamosás, és a visszamosó vizet a szennyvízbe engedik. Ez a termék (3.fokozat) általában olyan alkalmazásoknál ajánlott, ahol nincs 10 μm-nél nagyobb lebegőanyag. A Tanúsítványt egy Tanúsító társaságnak kell kiállítania, amely nem állít ki szűrési mikron arány tanúsítványokat. Számítunk azonban a tekintélyes IFTS laboratóriumok által elvégzett tesztekre.
Adatok
Cikkszám
AQ33102
Tömeg
20 kg/db