10.000.-Ft vásárlás esetén rendelését ingyen szállítjuk Packeta csomagpontra vagy Z-BOX-ba. Csak a megjelölt termékeknél.

 

6224 Tabdi

Kossuth Lajos utca 4.

Adószám: 26081481-2-03

office@thermo24.hu

 

 

Szódabikarbóna 1000g
Szódabikarbóna 1000g
907 Ft

Szódabikarbóna 1000g

Szódabikarbóna 1000g

Univerzális súrolópor és előáztatószer, mosópor adalék: a szódabikarbóna közel 75 felhasználási módja ismert a háztartásban.


Univerzális súrolószer: csempefuga, tűzhely felül és tűzhely ajtó, járólapon makacs szennyeződés.

Folttisztító: a makacs zsíros, olajos foltokra pasztaként alkalmazzuk. Az alaposan benedvesített textílre tegyünk kevés szódabikarbónát és "pacskoljuk" bele

Mosópor: lehet keverni mosószódával, aktív oxival, reszelt szappannal, illóolajjal és tökéletesen tisztító bőrbarát mosószert kapunk. Áztatáshoz (függönyök, sárgult ingek) 5 l meleg vízhez adj 2 evőkanál szódabikarbónát és szükséges ideig áztasd a ruhaneműt.

Ékszertisztító: arany és ezüst ékszert nedves fogkefére szórt szódabikarbónával csillogóvá varázsolhatsz.

Mosogatás: a háziállatok igen koszos,karcos edényét ezzel súrolom. De az odaégett edényeket is ezzel áztatom be, majd súrolom.
Raktáron :  1 db
907 Ft
Részletek
Univerzális súrolószer: csempefugára, tűzhely tetejére és a tűzhely ajtajára, járólapon lévő makacs szennyeződésekre Folttisztító: a makacs zsíros, olajos foltokra pasztaként alkalmazzuk. Az alaposan benedvesített textilre tegyünk kevés szódabikarbónát és "pacskoljuk" bele Mosópor: lehet keverni mosószódával, aktív oxgénnel, reszelt szappannal, illóolajjal és tökéletesen tisztító bőrbarát mosószert kapunk. Áztatáshoz (függönyök, sárgult ingek) 5 l meleg vízhez adjunk 2 evőkanál szódabikarbónát és szükséges ideig áztasd a ruhaneműt. Ékszertisztító: arany és ezüst ékszert nedves fogkefére szórt szódabikarbónával csillogóvá varázsolhatunk Mosogatás: a háziállatok igen koszos, karcos edényét ezzel súrolom. De az odaégett edényeket is ezzel áztatom be, majd súrolom. Használható továbbá szagtalanítóként, pl. hűtőszekrénybe betéve.
Adatok
EAN kód
5999884457053
Gyártó
MosóMami
Cikkszám
0075MM
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek